Oatmeal Cookies
Benodigdheden:
- 200 gram pindakaas (zorg voor een pindakaas zonder extra toevoegingen) > een goede optie is de 100% pindakaas van AH, geen extra toevoegingen, geen suiker toegevoegd)
- 2 eetlepels honing
- 1 ei
- tl bakpoeder
- 50 gram havermout
- toppings naar keuze: cranberry’s, kokosrasp, stukjes walnoot
Meng alles (behalve de toppings) samen in een beslagkom
How to:
Mix alle ingrediënten (op de toppings na) door elkaar heen in een beslagkom. Je krijgt een smeuïge substantie. Met een tweetal lepels maak je hoopjes op je bakplaat (en/of bakpapier). Je kunt nu je toppings toevoegen. Druk een paar cranberry’s in de koekjes, bestrooi ze met wat kokosrasp of voeg kleine stukjes noot toe. Zorg voor voldoende ruimte tussen de hoopjes want je koekjes zetten uit. Plaats de koekjes in je oven voor 10 minuten op 170 graden. Dan zijn ze klaar!
Before & after (zorg voor voldoende afstand tussen de koekjes)
Eet smakelijk!
Liefs,
BySasja