m

Smoothie Bar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate tellus justo, at vehicula tortor facilisis sit amet. Aliquam a tortor ac mauris auctor.

m
Image Alt
Voedingsadvies

Yes, ben jij ook toe aan een fit en gezond leven waar jij je écht goed bij voelt? Voeding heeft hier een groot aandeel in. Maar, wanneer is gezond nu gezond? Geen crashdiëten of het creëren van een extreem calorietekort waarbij je de noodzakelijke voedingsstoffen voor een gezond lichaam gaat missen dus. Ik ga je helpen! Ik help jou op een gezonde en verantwoorde manier wat kilo's te verliezen en weer back in shape te raken.

Ben je fanatiek sporter en wil je graag dat beetje meer? Je sportprestaties verhogen en je lichaam snel laten herstellen? Aan de hand van jouw (sport)doelen maak ik een voedingsschema voor je. Vanuit het principe dat eerst je basisvoeding in orde moet zijn, voordat je grijpt naar allerlei supplementen.

Wil je jouw bedrijf laten kennis maken met gezondheid op de werkvloer? Dat kan! Tarief afhankelijk van de invulling van het programma. Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en ontvang indien gewenst een prijsopgave op maat.

Fruit smoothie
(251 kcal - 2 g vet - 2,8 gr eiwit - 47,3 gr kh)

Grapefruit, Limoen, Peer en Sinaasappel

Groene smoothie
(304 kcal - 18,7 g vet - 5,6 gr eiwit - 24,6 gr kh)

Boerenkool, Komkommer, Avocado, Banaan en Spinazie

Protein smoothie
(331 kcal - 2,2 g vet - 28,4 gr eiwit - 46,1 gr kh)

Vanillepoeder, Amandelmelk, Banaan, Mango

Hot smoothie
(191 kcal - 1,8 g vet - 2,5 gr eiwit - 35,2 gr kh)

Sinaasappel, Wortel, Gember, Citroen en Honing

Without a goal, it's difficult to score.

Sasja Suidgeest, 32 jaar